Intake + 6 consulten traject

Dit kan je verwachten:

Heb je eerst een kennismakingsgesprek met mij, dit kan telefonisch of op afspraak. Hier gaan we kijken naar  wie jij bent, wat jouw wensen zijn, is er een ziektebeeld en pas jij bij mij. Wil jij begeleid worden door mij, dan krijg je een voedingsdagboek op gestuurd. Hierin houdt jij bij wat je de komende 5 dagen gaat eten. Jij krijgt ook een intake formulier opgestuurd. Deze dien je voor een groot gedeelte zelf in te vullen. Nadat jij deze 2 dingen hebt ingevuld plannen wij samen een intake gesprek.

Een intake gesprek houd in dat we samen gaan kijken naar jouw wensen en maken samen hier een concreet doel van.  Samen zullen wij een behandelplan maken, dit doen wij samen omdat Health and Happy het belangrijk vind dat de cliënt achter het behandelplan staat. Nu ik alle informatie verzameld heb zal ik aan de slag gaan met jouw persoonlijke voedingsschema. Jij kan jouw persoonlijke voedingsschema met een week verwachten in jouw mailbox.