Begeleiding

Leuk dat je op deze pagina te recht bent gekomen! Op deze pagina kun je verschillende trajecten of consulten vinden. Per keuze vind je informatie over het traject of consult. 

Bij het intake + 6 consulten is de intake geheel gratis. Wij hebben in dit traject 6 keer de tijd om jouw doel te behalen. Dit doen we door middel van afspraken, voedingsschema’s en weeg en meet momenten. 

Bij het jaar traject hebben maandelijks een afspraak. Naast de voedingsschema’s en weeg en meet momenten hebben wij ook contact via de telefoon. Wil je meer informatie? Klik dan op één van de pakketten. 

Intake + 6 consulten traject

Jaar traject

Losse Consulten

Bij de losse consulten vind je verschillende optie. Denk hier bij aan: – Losse weeg en meet momenten  – Los consult (gesprekje)  – Voedingsschema op maat   – Keuken Safari. Geïnteresseerd geworden in één van de losse consulten? Klik hieronder op meer informatie.

Losse Consulten

Kindercoaching

Een behandelplan dat volledig in het teken staat van het kind. Het behandelplan zal altijd spelenderwijs zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld groente en fruit memorie of andere spelletjes omtrent groente en fruit.

Kindercoaching