Over ons

Mijn naam is Deveny Slagter. 

Van jongs af aan droomde ik al van een eigen praktijk gericht op voeding. Door deze droom ben ik in 2013 begonnen aan de ROC Top Sportacademie in Amsterdam om daarna door te kunnen gaan in de voeding. In 2018 heb ik deze opleiding afgerond en ben door gegaan met de Gewichtsconsulenten opleiding van Starttomove, deze opleiding heb ik in mei 2019 afgerond. Sinds 1 juni 2019 is Health and Happy een officieel bedrijf.

Mijn missie is dat er veel mensen een gezonde leefstijl zullen hebben maar nog wel kunnen genieten van het leven. Dit lijkt mij het belangrijkste dat er is. Je kan wel een gezonde leefstijl hebben maar je moet in het leven ook kunnen genieten. Dit zal ik doen door lekkere maar gezonde snacks te verwerken in hun advies die zij van mij zullen krijgen.

Mijn visie is om mensen te laten inzien dat een gezond leven ook heel leuk is en ze te laten proeven dat een gezond leven heel lekker kan zijn. Je hoeft met een gezonde leefstijl echt niet altijd maar dat ene gebakje over te slaan. Maar je moet wel grenzen stellen en weten wanneer het genoeg is.